Værelser

Kærgaard B&B Roskilde - værelser

Velkommen til Kærgaard

Vi tilbyder 4 dobbelt værelser med eget bad, terrasse, et fælles opholdsrum med køkken og brændeovn.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Kærgaard.

Nina & Erik

Værelse 1

Velkommen til værelse 1. Værelset er det største af værelserne. Værelse 1 ligger lige ud til køkkenet og fællesstuen. Her får du det værelse der ligger mest “for sig selv”.

Værelse 2

Værelse 2 tilbyder en lidt bredere udsigt, både til den flotte lange markvej, men også henover markerne hvor køerne går. Værelse 2 er også kun lige en dør væk fra fællesstuen og køkkenet.

Værelse 3

Med overnatning i værelse 3 kommer du lidt længere væk fra fællesstuen og køkkenet. Det giver lidt mere privatisering og afstand, men det er stadigvæk kun lige en lille gang væk. Mest opsigtsvækkende har værelse 3 altså 2 enkeltmands senge – men de er lavet til at de også nemt kan sættes sammen som en dobbeltseng, hvis dette ønskes. I lighed med de andre værelser har I samme herlige udsigt ind mod Roskilde Domkirke

Værelse 4

Værelse 4 er for de der ønsker at bo lidt mere med det hele for sig selv. Værelse 4 har nemlig eget mini-køkken alt imens det også har et tomandsbord og en lille oplevelse af en lounge ved siden af, forenden af sengen. Værelse 4 har sin egen indgang – men du kan også hurtigt komme til det fælles køkken/opholdsrum.

Køkken/Alrum

I køkkenet har du mulighed for at tilberede din egen mad / morgenmad. Vores køkken er udstyret med opvaskemaskine, køleskab, fryser, komfur, service, gryder/pander og køkkenredskaber ect.

Indretningen af vores Bed and Breakfast

Kærgaard Bed & Breakfast indretning

Praktisk info:

Se vores priser og praktisk information inden booking og ankomst til Kærgaard. 

da_DKDanish