om os

Os - er Nina & Erik

Efter at have kigget længe efter et nyt landbrug, faldt vi i 2013 pladask for Kærgaard. Bygningerne trængte i den grad til en renovering – men beliggenheden var fantastisk. Tæt på Roskilde centrum, Boserupskoven, Havnen, indkøb og i særdeleshed bare naturen.

Vi gik i gang med den helt store renovering. Nogle bygninger blev revet ned, nyt maskinhus opført og i starten af 2015 kunne vi så flytte ind i stuehuset.

Tilbage havde vi 2 urørte længer, hvoraf den ene tidligere havde været anvendt som bolig. I tilknytning hertil var værksted og svinestald.

Vi påbegyndte i 2018 en større ombygning/renovering  af denne, således at vi 3 år efter kunne byde velkommen til 4 nyrenoverede værelser med eget bad og toilet samt fælles  stue/køkken.

Her er gode muligheder for afslappende gå/vandreture, løbeture og cykelture – enten rundt i Roskilde eller på mountenbike i Boserupskoven. Herudover ligger vi op til Roskilde Golfklub – så der er også mulighed for at få et slag golf.

Vores Bed and Breakfast ligger fredfyldt, smukt og landligt. Sid f.eks på din egen terrasse og nyd udsigten til Roskilde Domkirke, eller tag et kig ud over markerne hvor vores Galloway kvæg går rundt og græsser, eller måske bare nyde at læse en bog.

 

da_DKDanish