B&B

Velkommen til Kærgaard

Vi tilbyder 4 dobbelt værelser med eget bad, terrasse, et fælles opholdsrum med køkken og brændeovn.

Der er mulighed for at bestiller morgen mad. Pris pr. person kr. 95,-

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Kærgaard.

Nina & Erik

Værelse 1

Velkommen til værelse 1. Værelset er det største af værelserne. Værelse 1 ligger lige ud til køkkenet og fællesstuen. Her får du det værelse der ligger mest “for sig selv”.

Prisen for dette værelse er kr. 950,- for 2 personer i 1 nat. Ved flere nætter er prisen kr. 895,- pr. nat. For 1 person er prisen kr. 885,- for 1 nat og kr. 830,- pr. nat hvis der ønskes flere nætter.

Værelse 2

Værelse 2 tilbyder en lidt bredere udsigt, både til den flotte lange markvej, men også henover markerne hvor køerne går. Værelse 2 er også kun lige en dør væk fra fællesstuen og køkkenet.

Prisen for dette værelse er kr. 925,- for 2 personer i 1 nat. Ved flere nætter er prisen kr. 860,- pr. nat. For 1 person er prisen kr. 850,- for 1 nat og kr. 800,- pr. nat hvis der ønskes flere nætter.

Værelse 3

Med overnatning i værelse 3 kommer du lidt længere væk fra fællesstuen og køkkenet. Det giver lidt mere privatisering og afstand, men det er stadigvæk kun lige en lille gang væk. Mest opsigtsvækkende har værelse 3 altså 2 enkeltmands senge – men de er lavet til at de også nemt kan sættes sammen som en dobbeltseng, hvis dette ønskes. I lighed med de andre værelser har I samme herlige udsigt ind mod Roskilde Domkirke

Prisen for dette værelse er kr. 950 for 2 personer i 1 nat. Ved flere nætter er prisen kr. 895,- pr. nat. For 1 person er prisen kr. 845,- for 1 nat og kr. 795,- pr. nat hvis der ønskes flere nætter.

Værelse 4

Værelse 4 er for de der ønsker at bo lidt mere med det hele for sig selv. Værelse 4 har nemlig eget mini-køkken alt imens det også har et tomandsbord og en lille oplevelse af en lounge ved siden af, forenden af sengen. Værelse 4 har sin egen indgang – men du kan også hurtigt komme til det fælles køkken/opholdsrum.

Prisen for dette værelse er kr. 975,- for 2 personer i 1 nat. Ved flere nætter er prisen kr. 895,- pr nat. For 1 person er prisen kr. 925,- for 1 nat og kr. 850,- pr. nat for flere nætter.

Køkken/Opholdsrum

Køkken/Alrum

Indretningen af vores Bed and Breakfast

Praktisk info:

Vi har indtjekning mellem kl. 15 og 18. Ønskes andet indtjekningstidspunkt bedes dette oplyses.

Udtjekning er senest kl. 11:00

Husdyr er ikke tilladt på Kærgaard.

da_DKDanish